miercuri, 16 mai 2012

Torta cu frisca,mascarpone si coacaze rosii


Ptr blat avem nevoie de 3 oua,3 linguri de zahar si 3 linguri faina
Crema : 400 ml.frisca batuta cu intaritor,zahar vanilat,100 gr.zahar pudra,400 gr.mascarpone,un plic gelatina ptr creme
200 gr.coacaze rosii,2 linguri zahar si un plic gelatina rosie se pun la fiert ptr 2 min la foc mic,apoi se toarna ptr crema,se lasa totul in forma de tort cu pereti detasabili pana  a doua zi,se orneaza marginile cu fulgi de migdale prajite.

11 comentarii:

Mirela spunea...

Claudia arata exceptonal si gustul mi-l imaginez asa ca imi ploua in gura!!!!!!!!!!!! <3<3

mirela spunea...

Vad ca mai ai,ma inscriu si eu la o portie.
O sara faina!!!!

Cristina spunea...

Super delicios! Ce revenire!

Ramona Alina spunea...

Mmmm....ce bunãtate!!!

felis spunea...

Buuuunnnn... bun!!...

Claudia-Maria spunea...

multumesc fetelor,va pup!

Adina spunea...

Este un deliciu deosebit !
O salvez la favorite !:)

Maya spunea...

Mmm, ce bunatate! Arata fantastic!

Top Cuisine avec Lavi spunea...

Arata demential!

Inchiriere dance floor spunea...

Un deliciu! si arata demential :)) deja mi-e pofta!!!

Inchiriere dance floor spunea...

Nuuuuu, nu e buna! Nu mai mancati din ea, opreste-o pentru mine pe toataaaaaaaaaaa !!!!!!!!

Trimiteți un comentariu