vineri, 12 martie 2010

Friptura cu cascaval



avem nevoie de carmanada file,ulei,sos de soia,condimente de carne,usturoi,si cascaval felii


se pune carnea condimentata la prajit cu putin ulei in cuptor cu o folie de aluminiu deasupra tavii,se adauga sosul de soia si se mai lasa la cuptor pana se moaie carnea

se adauga cascavalul felii si se mai lasa la cuptor ptr cca 15 min:





se serveste cu orice garnitura,eu am facut o salata de cartofi cu ceapa.

3 comentarii:

Micul spunea...

Cu siguranta incerc reteta, arata super bine.
Da' ce-i carmanada ? Arata ca si cotletul.
Duminica faina Liebe Claudi.

Claudia-Maria spunea...

Da iubita,am mai fost intrebata,e cotlet,io m-am trezit vorbind ca la sat la noi in Banat ;))
te pusi drago si tie la fel iti doresc.

Micul spunea...

Foarte buna a fost.Ne-a placut mult.
Multumesc pentru idee si reteta.
Sa ai o spatamana cat mai faina.

Trimiteți un comentariu