miercuri, 18 august 2010

Laugenstange cu carnat si cascaval


dupa indicatiile lui Cami

- ptr aluat : 200 ml.lapte,jumate de cub de drojdie,putin zahar,80 gr.unt topit,1 lingurita de sare,aprox.500 gr.faina

- 1 litru apa fiarta cu 3 linguri bicarbonat de amoniu

-cremvursti sau cabanos si cascaval ras

se formeaza un aluat care se lasa la dospit cca 30 de min,apoi se formeaza cornuri sau lipii care se pun la fiert in apa cu amoniu aprox.1 min,apoi se scot,se aseaza in tava,la mijloc se pune carnat iar deasupra cascaval ras si se dau la cuptor pana devin maronii.


3 comentarii:

Sindy spunea...

Dumnezeule ! Arata atat de bine..imi e foame !

Sara & Miki spunea...

Trebuie sa fie un deliciu... cu cascavalul care se topeste...

Anonim spunea...

ce se pune la fiert ALUATUL?

Trimiteți un comentariu