marți, 19 ianuarie 2010

Placinta cu dovleac




se rade dovleacul, se adauga zahar si scortisoara




se pregateste aluatul din 1 ou,100 gr.margarina,200 gr.faina,putin lapte


se intinde o parte in tava:

se adauga dovleacul stors de zeama :

se pune a doua foaie intinsa care se inteapa pe alocuri cu furculita ptr a patrunde aer la copt :


2 comentarii:

Jacktels Kochbuch spunea...

Ciao Fluture,
ce-ai fäcut Tu aicia Norocul meu ???
De Minune..imi place total.Compliment
Acuma cu mare sigurantä fac Avort:-)))))

Tzuc

Anonim spunea...

Hmmmmmmmm,doamne ce bine arata si din pacate aici unde locuiesc eu nu gasesc ludaie de placinta...cand citesc ce scri de banat de Timisoara,doamne doamne,ma unge la suflet..eu sunt nascuta in Timisoara si am trait acolo pina acum un an cand am venit linga iubitul meu in Martinique.....suntem ffffff departe de casa..dar...ai un blog minunat cu f multe retete de exceptie,cu siguranta vor fi incercate multe din ele,spor in toate....cu drag,Cerasela

Trimiteți un comentariu