miercuri, 27 ianuarie 2010

Chec cu smantana tarcat

un chec pufos si moale,avem nevoie de 3 oua, 150 gr.zahar,200 ml.smantana, zahar vanilat,ciocolata amaruie ptr topit ,praf de copt,200 gr.faina

se pune la topit ciocolata :



se freaca galbenusurile cu zaharul si smantana:



separat se bat albusurile spuma si se incorporeaza la aluat,se pune faina,se imparte in doua,intr-unul se pune ciocolata topita




se pune in tava dde chec urmand procedeul de la chec zebra :




4 comentarii:

Miha spunea...

Arata bine feliile alea tarcate. :)

Jacktels Kochbuch spunea...

Ciao Fluture,

hai cä acuma mai tärcat de tot:-))))))Mia-i fäcut i Poftä de Gravide:-)))

Dacä vrei sä-ti iasä Zebramuster ca lumea trebuie sä pui mai multä Fäinä.
Teigul trebuie sä fie mai fest.

Te tzuc

Claudia-Maria spunea...

Miha te tzuc iubita
Jacob danke für hinweiss,dar teigul asta asa e reteta la el,de fapt nu se face zebra dar eu am facut o incercare,este un teig ptr chec cu fructe ;) am facut zebra alta reteta si a iesit super, tzuc.

Anonim spunea...

Este super, miine il fac si eu si-l duc la copii la Bucuresti, multumes

Trimiteți un comentariu