marți, 7 aprilie 2009

Pogacele cu jumere







Aluatul : 1 ou,150 gr.margarina,150 ml.iaurt natur,300 ml.lapte caldut,1 cub de drojdie,putin zahar,1 lingurita sare,aprox.800 gr.faina




se macina jumerele se face o pasta,se sareaza si se pipereaza dupa gust




se intinde aluatul apoi se adauga un strat de pasta de jumere

se impatura si se lasa jumate de ora




se repeta aceasta operatiune de 3 ori,dupa care se intinde si se taie cu paharul rotund ,se ung cu ou,se presara chimion sau susan deasupra si se dau la cuptor


se servesc calde sau reci.

9 comentarii:

Daniela spunea...

Ce bune trebuie sa fie cu jumere, mi s-a umplut gura cu apa de pofta... Yamiii...

Claudia-Maria spunea...

hai ca nu-i departe schweiz,vii la mine sa servim impreuna,pe mine ma doare deja stomacul,iar am abuzat de ele :)

Mihaela-Mirela Pawlak spunea...

mi-ai facut pofta si uite cat e ceasul :D

Daniela spunea...

Draga mea, te asteapta la mine doua frumoase premii ! Pupici si o zi buna !

Claudia-Maria spunea...

Daniela iti multumesc din suflet ptr incredere, sunt la inceput de drum dar voi imi dati aripi (nu redbull :))pusi

Lale spunea...

buna zua,

no zi si mie de unde ai tu jumeri la germania?:):)
Pupici

Claudia-Maria spunea...

no iti zic de la metzgerei romanesc din Heilbron sau Nürnberg, doar ca eu imi aduc si din Romania si le macin si le pun la congelator ;)

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

minunate trbuie sa fie yammi!!!!!!

Trimiteți un comentariu