miercuri, 27 octombrie 2010

Tarta cu ciuperci






ptr aluat : 1 iaurt (150 gr.) 200 gr.margarina,sare,nucsoara,250 gr.faina
ptr umplutura : 500 gr.ciuperci proaspete,1 ceapa mare,3 oua,300 gr.quark sau branza dulce,marar,boia,sare,piper
deco : parmezan,frunze de ceapa (lauch), patrunjel


se formeaza un aluat care se intinde in tava de tarta,se da aprox 10 min la cuptor
se pune la calit ceapa si ciupercile curate si taiate,se adauga condimentele si se lasa la calit




albusurile se bat spuma,apoi se pun galbenusurile,branza dulce si ciupercile calite

se pune umplutura peste aluat si se da la cuptor





3 comentarii:

Cristina spunea...

Super Super! Cred ca e un deliciu.

felis spunea...

Claule... tareee bine arata... Eu nu prea ma bag la aluaturi... mi-e frica de ele...

Miodrag Surac spunea...

Faina tarta, super...

Trimiteți un comentariu