luni, 13 iulie 2009

Placinta melc aperitiv


aceleasi ingrediente ca la rulada aperitiv,doar alt design, am intins aluatul si ma taiat fasii de 5 cm,am uns cu pasta de salam si kechup, am rulat si am pus in tava rotunda de tort :


9 comentarii:

Jack T spunea...

Hi Bänäteancä,

numai unter Vorbehalt pinä vine Laborprobe tio lass sä meargä ca Creatzie Träznet..
Sä-ti bati Copii..

Ciao

SoSheSays spunea...

Buna Claudia!
Iti multumesc ca ai luat bannerul meu...unde e bannerul tau sa il pun si eu??
Mult succes in continuare!

Claudia-Maria spunea...

Jacob, ia-o linistit, auzi vezi ca o furi de la mine,am intrat la tine in fotoalbum pe flick,vai de steaua mea ce-am vazut acolo, bist nicht ganz sauber mench, toate de acolo tu le-ai facut??????? ma duc sa ma impusc :))) hai sa facem un restaurant!

Claudia-Maria spunea...

Iubita nu am banner, pune linkul meu undeva, dar nu-i musai,cum am scris sunt fan frumusete si ca romancele nu-s nici unele,se stieeeeeeeeeee da!!!!!!! te pup dulce, viva frumusetea romancelor.

Jack T spunea...

Ciao Bänäteancä,

am vrut sä zic cä tio declar Träznet , da pinä la urmä tot Labortest trebuie fäcut. Nu cumva sä se apuce Lumea sä facä asa ceva si sä nu aibä TUV ( de la mine)
Nu trebuie sä te duci pe FLickr, ajunge sä scrollen pinä jos la mine pe Blog.
Nu, nu le-am fäcut eu , avem de citiva Ani la Coltul Sträzii un Chinez , si dau Comanda la el. Si tot el imi scrie si Rezetele care le-am publicat pinä acuma :-)))))
Ai aruncat si o Privire pe Profilul meu de la Chefkoch ??
Chinezul mi-a scris in plus si 2000 de Rezete pentru oameni bolnavi. Zöliakie , Eiweißallergie, usw..

Hai cä facem Resto.. Eu fac Test si tu gätesti. Impärtim cum se zice Lucrul fräteste.Si dacä tot sintem la impärtit fräteste facem Cistigul exact egal. Eu 70 % si Tu 15%. Restul este pentru Rücklagen.

Ciao

Claudia-Maria spunea...

jacob numai vb cu tine du bösse schlime mitzi katze :)))))))))))) io ma gandeam tu sa gatesti io sa spal vase :)))))))))))

Jack T spunea...

Da da atunci nu mai este Lucru fräteste impärtit, si eu nu vreau sä fii Tu in dezavantaj:-))))) Facem asa , Vasele le spalä Maschina, Tu gätesti si faci pe Kelnerita si eu mä uit dacä totul merge bine:-)))))
Dacä asta nui fräteste , apoi nu mai stiu. Ca la Carte , nu ???

Mirela spunea...

Wauuuu,ce de bunatati am vazut in ultimul timp la tine,:))..hihihi..vreu si eu o bucatica din rulada asta,:)..din toate de fapt:))
Pupici dulci draga mea!

Claudia-Maria spunea...

Mirelus iubita multam fain si tu ma dai gata cu prajiturelele tale,dupa cum vezi eu prefer sarat in loc de dulce, te pup iubita.
Jacob, eu ti-am zis ca numai vb cu tine :)))))))))))

Trimiteți un comentariu