marți, 15 septembrie 2009

Zama de pasula




se pune la muiat fasolea boabe cu o zi inainte sa fiarba mai repede, eu pun ceapa si ardei la calit,apoi morcovi, pastarnac,telina intregi ca si-asa se sparg la fierbere si muschi afumat sau ciolan, se sareaza, se pune boia, cimbru si se lasa la fiert cam o ora in kukta :

apoi se adauga rosii si usturoi taiat si se mai lasa la fiert fara capac :
la sfarsit se adauga verdeturi proaspete : patrunjel,marar,telina si leustean

servita mai taraneste :))))

5 comentarii:

bucatar maniac spunea...

faina zama!

Miha spunea...

Moamaaa...ce zama delicioasa ai facut!

Ala Oancea spunea...

Yammy ! Ce pofta mi-e !

Carmen spunea...

Maaaama ce faina-i!Mai ai un blid da zama si pentru mine?!Te ţuc!

Claudia-Maria spunea...

Ha ha numai am s-o gatat azi,a mancat svabu meu ultimul blid de zama, va tzuc pra toti.

Trimiteți un comentariu