sâmbătă, 25 iulie 2009

Ciorba cu perisoare



am pregatit carnea tocata de vita, cu condimente (sare,piper,nucsoara,boia) marar si orez :

am pus la dunstuit ceapa,ardei,morcov, gulii,telina,patrunjel,pastarnac, apoi se pune apa,se fac perisoarele si sa lasa la fiert :



cand e gata se pun verdeturile si zeama de varza :



4 comentarii:

CORA spunea...

Arata dumnezeieste! Nici nu vreau sa imi imaginez gustul...caci atac monitorul!

Anonim spunea...

e buna rau

Anonim spunea...

Este una din ciorbele mele preferate,dar ati uitat sa mentionati
timpul ( chiar daca este aproximativ )cat trebuie sa fiarba pana la adaugarea verdeturilor.In rest ati facut o treaba buna punand in
Internet aceasta gama larga de retete.
Cu salutari respectuoase FE.

Anonim spunea...

Ca un mare amator de ciorbe va rog sa va justificati de ce ati omis
reteta ciorbei de burta.As fi tare curios sa stiu daca ati facut-o
premeditat sau din greseala.
Cu respect FE.

Trimiteți un comentariu