miercuri, 1 iulie 2009

Rulouri de carne


se pregatesc cotletele de proc : se bat si se condimenteaza, se prepara umplutura, intodeauna fac alta,de data asta am facut cu sunculita afumata din Romania de la tata, am pus la calit 2 cepe, apoi am taiat sunca cubulete,am lasat la calit,se adauga putin nucsoara si boia, sare nu ca lasa sunca destula, marar si se pun ciuperci taiate marunt
se stropesc cu putin ulei si se dau la cuptor,cand sunt prajte sa face un sos din produs fix ptre rulada la plic,sau apa cu amidon alimentar si se mai da la cuptor ptr cca 10 min,pana s-a ingrosat sosul.

2 comentarii:

Jacktels Kochbuch spunea...

Hi Claudia,

foarte frumoase Rouladen ai fäcut. Cea mai iubitä Mincare a Neamtului:-)))))

oliviutza spunea...

Servus. Eu am intrat intr-o etapa de reorganizare culinara si am nevoie de ajutorul bloggeritelor specialiste.. asa ca am facut un concurs cu premii cosmetice bio de la Olivo cu tema retete de 300 de calorii. Mi-ar face placere daca ai participa. Multam!
Olivia
http://organicinromania.blogspot.com/2009/07/concurs-retete-de-300-calorii.html

Trimiteți un comentariu