miercuri, 12 mai 2010

Eclere





Ptr crusta : avem nevoie de 250 ml.apa,o lingura margarina,putina sare,7 linguri de faina si 3 oua

se pune la fiert apa cu margarina apoi se adauga faina si sarea,se mesteca puternic pana se desprinde aluatul de pe oala,apoi se adauga cele 3 oua mestecand puternic pana se omogenizeaza,din acest aluat se traseaza cu spritul forme care se dau la cuptor,cand s-au racit se umple cu budinca amestecata cu jumate de pachet de unt.







5 comentarii:

dana spunea...

Ce faine sunt...iti fur si eu unu...:)
te pup..
o zi frumoasa,clau!

Postolache Violeta spunea...

nu-i asa ca a mai ramas macar unul si pentru mine?Ca mor pe-aici de pofta!Tre' sa ma mobilizez sa fac si eu intr-o zi ca n-am mai facut de muuult.

Crina spunea...

Draga Claudia,

Felicitari ptr. eclere ale mele se lasa mereu.
Mai incerc o dat poate imi iasa.
Te pup

Claudia-Maria spunea...

Dana,Vio,Crina va pup,we fain va doresc

felis spunea...

Am incercat reteta taaa... super usoara... si eu care pana acum nu am facut de frica.. ca nu imi ies cojile.... Te pup

Trimiteți un comentariu