vineri, 3 iulie 2009

Taitei cu varza



Alta mancare foarte des gatita in Banat, secuii si svabii banateni o manca cu zahar sau cu compot de prune,
Ingredientele

se pune ceapa si morcovul ras la calit in ulei (avem nevoie de ulei mai mult,deorece este rapid absorbit de varza)

varza se da pe razoatoare sa fie cat mai fina,se pune si ea la calit,se condimenteaza cu sare,piper,boia,cimbru :



se lasa la calit cam o ora :



separat se fierb paste fainoase,de data asta am facut cu melci :



6 comentarii:

Mirela spunea...

Ahhhhhh,ce buna este,mi-ai amintit de ceva ce facea des bunicutza mea,ea era unguroaica..si la noi in zona se mananca,:))...trebuie sa fac si eu,ca iubesc mancarica asta!
Super!
Pupici!

Claudia-Maria spunea...

te pup si eu Mirelus si eu sunt fan paste fainoase,egal cu ce ar fi ele,imi aduc aminte ca facea bunica cu gris, cu mac,cu nuca,cu prajala, yamiiiiii.

Ala Oancea spunea...

Foarte buna ! De cand n-am mai mancat ...

simona doktor spunea...

pofta mare!!!!

Anonim spunea...

nu am mai mincat tåitzåi cu varzå de un car de ani...bunå-mea fåcea - ea fiind unguroaicå.
da de cind ea nu mai este , ce vreo 15 ani , nu am mai mincat.o sa incerc sa fac eu.
multumesc pt reteta.

Anonim spunea...

Incercati cu "farfalle" in loc de melci!

Trimiteți un comentariu