joi, 3 decembrie 2009

Chec zebra


ingrediente : 5 oua, 200 gr.zahar,100 ml.lapte rece, cacao, vanilie,praf de copt,150 ml.ulei,400 gr.faina:


se pregateste tava rotunda unsa in prealabil si se urmeaza operatiune : o lingura aluat de cacao in mijloc,apoi una vanilie tot la mijloc(una peste alta) aluatul aluneca formandu-se fasii de zebre :)))se da la cuptor:




5 comentarii:

Daniela spunea...

Feliuta tigrata care-mi face cu ochiul, o pap eu, asa ca... amatorii sa mai astepte...

Cami spunea...

Draga Claudia, La multi ani! cu intirziere. Numai bine, indeplinirea tuturor dorintelor si multa sanatate, ca e cea mai sfinta! Perfect ti-a iesit ! Minunat. De cind tot vreau sa-l fac si eu, dar deee ziua nu are 60 de ore-lol- O zi minunata! Cami

danna`s blog spunea...

La cat de bine arata....cred ca, iar am ajuns cand nu mai e nicio felie... si pt mine...:)..dar am sa-l incerc si eu...,sper ca am inteles bine,se pune tot in mijloc,alternativ aluat cacao,aluat alb...si tot asa..te pup..o zi frumoasa!!

Ala Oancea spunea...

Arata super bine ! Am facut si eu mai demult dar nu mi-a iesit :( Ar trebui sa incerc reteta ta ;)

Claudia-Maria spunea...

Danelo te astept cu drag sa savuram o zebra :))
Cami mersi mult, e foarte bun, lasa ca ai timp sa faci.
Dana exact asta e procedeul,pui lingura cu aluat in mijloc astepti putin sa alunece, torni urmatoarea din celalalt aluat iarasi in mijloc si tot asa,
Ala musai sa iasa da-l in fras ca nu-i greu :))) si arata super nu-i asa, va pup acu muncesc la tortul de ziua mea,maine si sambata am musafiri.

Trimiteți un comentariu