Ingredinte : 500 gr.mascarpone,400 ml.frisca batuta cu intaritor, 2 galbenusuri, esenta de rom, 2 linguri ciocolata amaruie rasa,200 gr.zahar, 1 pachet de piscoturi,200 ml.cafea tare.
Mod de preparare : se bat 2 galbenusuri cu 200 gr.zahar,esenta de rom si 2 linguri apa, pana devine spuma,se adauga mascarpone,ciocolata si frisca batuta.
Intr-o tava dreptunghiulara se pune un strat de piscoturi muiate putin in cafea pe o parte numai
se pune un strat de crema si se acopera cu un strat de piscoturi :
se mai pune un strat de crema si se pudreaza cu cacao :
5 comentarii:
Salut,
Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef
Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.
Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.
Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".
Toate cele bune,
Vincent
Petitchef
Cu cea mai mare placere Vincent,o voi face.
Ce bun a fost Tiramisu. Yamii yamiii :-) Abia astept sa ma mai indop din mancarurile tale. Te pusi iubita mea
Las ca numa maine nu-i poimaine Miha si ne vedem iarasi,kisses and hugs.
Imi place foarte mult blog-ul tau ! la tiramisu eu folosesc in loc de cafea pentru inmuiat piscoturi cacao cu zahar (de aia cum fac la fetita dimineata cu lapte )si cu apa calda ,pentru ca fetita mea e innebunita dupa tiramisu si evit cafeaua pt.copii .mult succes !!!!
Trimiteți un comentariu