vineri, 2 iulie 2010

Cozonac cu migdale si scortisoara



se prepara un aluat de cozonac din 500 ml.lapte,1 pachet mic de drojdie proaspata,150 gr.zahar,2 plicuri zahar vanilat,coaja de lamaie, 3 oua,100 gr,unt topit sau ulei si 1 kg faina

umplutura se face din 100 gr.unt topit,100 gr.zahar,200 gr.migdale si scortisoara

mai avem nevoie de 1 ou ptr uns si zahar brun ptr ornat







4 comentarii:

Cristina spunea...

Super fain!

Crina spunea...

Bine ai revenit Claudia!

Mmm delicios..dar pe caldurile astea nu ma incumet nici sa ma uita la cuptor daramite sa coc ceva...reteta am bagato la favorite.
Pupici

Claudia-Maria spunea...

te pup Criss
Crina eu am copt si azi ceva ;) cozonacul l-am facut inainte de a pleca in Romania ;) te pup.

Nela spunea...

Claule e bun rau ,si arata atat de bine.Te pupa dulce o olteanca.

Trimiteți un comentariu