vineri, 18 februarie 2011

Carnati banateni


Reteta noastra : 15 kg de carne (pulpa si slanina) 1 kg usturoi,200 gr.boia dulce,100 gr.sare,100 gr.piper si 40 m matze. Carnea macinata ,framantata si condimentata se lasa cateva ore la macerat

in sfarsit au si barbatii ceva de lucru :))

ajutoarele noastre pretioase Andi si Razvi :)




respectand traditia copiii golesc bulele de aer din matze cu aconiul


ma laud cu munca altora :P

se misca productia

ce poate fi mai bun decat carnat proaspat prajit cu piuree de cartofi si curechi fiert cu dafin,piper si cimbru

6 comentarii:

Livia spunea...

Cat e de adevarat ce spui, tare bine mai arata carnatii astia!

mirela spunea...

foarte bine arata carnatiii,,,,mai ales aia prajiti,,,,,si eu am facut saptamana trecuta a doua tura,,,,dar ai bag in congelator proaspeti si fac cam la doua luni,,,,ca nu am unde afuma,dar ai bine si asa,,,,oricum deliciosi!!!si harnici barbatii din familia ta,,,puppp!!!!!

Claudia-Maria spunea...

Livia mersi,te pup!
Mirela si eu fac la fel,ii tin la congelator ptr cand vine vremea de grill,pusi!

ghiocel07 spunea...

Un pranz pe cinste.

Gourmand spunea...

Dacä mä gindesc bine......nu au cum sä fie buni.Totul numai Attrappe..
Dacä vrei sä te speli de Rusinea care ti-am fäcuto acuma, impachetezi totul frumos si il trimiti la Control de Gust. Si apoi primesti Absolution pentru Päcatele care le-ai fäcut:-))))))
Te tzuc

Claudia-Maria spunea...

Deine Adresse bitte!tzuc u too.

Trimiteți un comentariu