marți, 9 februarie 2010

Lasagna bolognesa

se prepara un sos bolognes din carne macinata, ceapa,usturoi,pasta de rosii si condimente :


se aseaza foile de lasagna intr-un vas yena,se pune din umplutura,apoi iarasi un stat de foi,tot asa pana e plin vasul, apoi se pune deasupra cascaval ras si se umple si sos de rosii astfle incat sa fie acoperite foile sa nu se usuce,din pacate la mine tot s-a mai uscat putin ;))




8 comentarii:

Cami spunea...

Buna, buna, dar din Banat si mai bune. O zi buna! Cami

Micul spunea...

Moaamma cum arata felia aia.Supera Claudi.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Claudia-Maria spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Claudia-Maria spunea...

am decis ca aceste comentarii totusi nu isi au locul si rostul aici........daca nu iti place,nu te uita ok! e mai fair asa..

Dana spunea...

Ciao bella!!Bune lasagne ai facut!

Claudia-Maria spunea...

Grazie Bella,un bacio.

Trimiteți un comentariu