luni, 9 mai 2011

Cozonac impletit cu mac





Aluatul de cozonac : 3 oua,100 ml.margarina topita,3 plicuri zahar vanilat,coaja rasa de lamaie,un cub mic de drojdie,100 gr.zahar,300 ml.lapte,aprox.1 kg. faina



Umplutura : 200 gr.mac macinta,100 ml.lapte,100 gr.zahar pudra

Deco : ou,zahar cristal si fulgi de migdale













13 comentarii:

Adela Zilahi spunea...

asta da cozonac, daca i cu mac , imi place si mai mult!

Cristina spunea...

Cozonac de cozonac! Felicitari!

Micul spunea...

Moammma ce bine arata.Super pofta mi-ai facut.
te pup cu drag.

Claudia-Maria spunea...

multumesc fetelor sunteti dragute,va pup!

Anonim spunea...

sunt novice in ale coptului. la ce temperatura si cat timp il las la cuptor? Merci

Claudia-Maria spunea...

Hello Anonim ;) la 180 de grade aprox.1 ora,cand are culoarea adecvata si trece si de proba scobitorii,cu placere!

Nela spunea...

Banateanco ce impletitura facusi si cu mac ....e bestial !Te pup dulce

Claudia-Maria spunea...

Love you olteanco!xoxo

diamond spunea...

ce frumos a iesit :D

Claudia-Maria spunea...

multumesc Diamond :D

felis spunea...

Super arata!

Anonim spunea...

Arata intr-adevar foarte bine! Dar de ce nu postezi si cum faci aluatul, in ce ordine pui ingredientele, etc. Ca vad ca nimeni din cei care au comentat, n-au incercat reteta ta...

catkitchen spunea...

Ce frumos ti-a iesit !!

Trimiteți un comentariu