marți, 16 februarie 2010

Chiftele umplute cu sos de cascaval


O reteta delicioasa de la micuta si talentata Doly de pe forumul culinar http://www.reteteinimagini.com/,

avem nevoie de carne macinata,1 ou,paine alba muiata in apa si stoarsa bine,3 catei de usturoi,o ceapa,patrujel si marar,condimente : sare,piper,nucsoara,boia se face o pasta de chiftele din care se formeaza niste cosulete ce se aseaza intr-o tava cu folie ptr copt,se dau la cuptor ptr jumate de ora apoi se se umple cu cate o lingura din sosul de cascaval si smantana ,ptr care avem nevoie de : 2 oua,100 gr.cascaval ras,200 ml.smantana , o lingura de pesmet si putin sare, apoi se mai dau ptr cca 10 min la cuptor



sosul de cascaval :







se pot combina cu orice garnitura,eu am facut niste turte de cartofi pe langa.




1 comentarii:

Micul spunea...

Ce faine ti-au iesit.O sa le incerc si eu ca mi-ai facut pofta.

Trimiteți un comentariu