avem nevoi de : 200 gr.margarina,o lamaie (coaja rasa si zeama),100 gr.zahar,zahar vanilat si aprox.300 gr.faina,se freaca spuma margarina cu zaharul si zeama de lamaie + coaja,se adauga faina,se formeaza un aluat care se lasa la rece aprox.30 de min,se intinde,se taie cu formele,se coace,iar apoi se lipsesc cate doua cu gem ,se pudreaza.
Mircea Rusnac – Tragedia de pe Tisa din 1931
Acum 2 zile
6 comentarii:
Mamaaa, ce bine arata!!! N-am mai facut rotite de 100 de ani, asa ca trimite-mi si mie cateva :)
Super faine fursecurile.
Banateanco ce bine arata si dupa cum vad eu reteta este si foarte usoara.Te pup.
nici eu n-am mai facut demult, trebuie sa le execut :D
Va multumesc fetelor,sunt usor de facut si delicioasa si mai mult se pot pastra foarte mult timp,va pup!
Primavaratice fursecuri. Imi place noua fata a blogului. :)
Trimiteți un comentariu