vineri, 15 ianuarie 2010

Cornuri cu gem

din aluat de gogosi (lapte,drojdie,zahar,zahar vanilat,ou si ulei) am facut niste cornuri cu gem de caise,cantitatile : la 500 ml.lapte se pune 1 kg.de faina

3 comentarii:

Jacktels Kochbuch spunea...

Tulai Doamnä,

ce fain aratä Coarnele astea. Parcä mö provoacä un pic mai mult al Räzboi :-))))) vai de Capul lor dacä vin:-)))))

Fein, fein.

Tzuc

danna`s blog spunea...

Ce faine sunt..!
Mai ai..?!...sau am ajuns prea tarziu..:))
te pup...
weekend placut!

Claudia-Maria spunea...

vina tu ca iti mai fac si cu alte gemuri bune, fa-le praf si pulvere ,nu ierta nimic,doar esti barbat :))))))))))))
Dana numai am iubita, s-or gatat :)) te pup si eu,we fain sa aveti.

Trimiteți un comentariu