miercuri, 17 iunie 2009

Sarmale


eu fac intotdeauna combinat din 500 gr.carne macinata de porc,500 gr.carne macinata de vita, calesc vreo 2 cepe si pun boia peste, o cescuta de orez, marar, sare,piper, nucsoara :



se formeaza sarmalele si se pun la fiert in kukta la foc mic, se acopera cu apa si bulion, se pune foi de dafin,cimbru :


6 comentarii:

Ala Oancea spunea...

Yammy ! Parca si simt mirosul .... :)

Daniela Addario spunea...

Sint ele sarmalutele pentru Marius, dar eu as servi cu mare placere din ultima poza. Yamiii, abia astept sa ajung in tara, sa o pun pe mama sa-mi faca sarmale cu frunza de varza, ca varza ca la mama acasa, nu gasesc eu aici...

Claudia-Maria spunea...

Ala daa a mirosit casa 2 zile :)) da fain!
Danelo cu mare placere iubita, si varza mea tot de acolo e , am la congelator o tona :)))

Miha spunea...

Cine este Marius??? :))

Claudia-Maria spunea...

........prietenul lui Miki.....:))) argeleanca mea draga :))))))

Unknown spunea...

Claudia draga de la multe as putea sa ma abtzin dar de la sarmalele tale sincer iti spun ca NU.Sunt o mare poftacioasa de sarmale si pe unde intru dau numai de retete cu sarmale.:-))Am sa iti scriu un e-mail vad ca esti tot prin zona mea in Baden Wü.pupici

Trimiteți un comentariu