luni, 4 ianuarie 2010

Pizzafleischkäse



sau chec de carne pizza art,pregatit ptr noaptea de revelion.
avem nevoie de 1 kg carne de porc macinata,salam,cascaval si ardei rosu,usturoi, condimente : sare,piper,oregano,busuioc,nucsoara

carnea macinata se face pasta :





salamul uscat (banatean),ardeiul rosu si cascavalul se taie cubulete :



se amesteca cu pasta de carne,si se framanta totul,apoi se pune in tava de chec si se da la cuptor :



4 comentarii:

Daniela Addario spunea...

La multi ani ! Un an nou cu bucurii si impliniri ! Si ca sa-ti mearga bine chiar de la inceput, te invit la mine sa ridici premii si o leapsa ! Pupici...

@habio spunea...

ok acuma ai aparut la sectiunea "parteneri".
La multi Ani

laura spunea...

Mor de pofta ce bine arataaaa....mmmmmm....am notat retzepta si am sa o preparez si io ;)

simona doktor spunea...

perfectaaaaaaaaaaaaaaa
esti senzationala!!!!!!!!!!!!!!!!

Trimiteți un comentariu