miercuri, 25 ianuarie 2012

Tort Rafaelo


Pentru crema avem nevoie de : 400 ml.frisca batuta cu intaritor,150 gr.zahar pudra,zahar vanilat,un plic gelatina granule,esenta de migdale,150 gr.fulgi de cocos si 500 gr.mascarpone
Pentru blat : 3 oua,3 linguri zahar,3 linguri faina
Pentru ornat : bomboane Rafaelo,fulgi de migdale si de cocos




10 comentarii:

Ioana V. spunea...

cred ca e un deliciu, dupa ingrediente..Pup

DiaMar bucataria galbena spunea...

Un tort foarte gustos si delicat.Pup!

Dana C spunea...

Cred ca e delicios!!!! te pup

crina spunea...

La multi ani draga mea,bine ai revenit!

Leckere torte!

Pusici

Claudia-Maria spunea...

multumesc fetelor sunteti foarte dragute,va pup cu drag!

Micul spunea...

Arata tare bine.
Te pup cu drag Banatanca faina ce esti.

langmina spunea...

Wauuu,cred ca e delicios!Si arata tare fain!Felicitari!

domnica nazare spunea...

arata bine!

dia_diana58 spunea...

As dori sa ma abonez la blogul tau , nu doar la comm , dar nu vad cum .

Micul spunea...

Paste fericit plin de bucurii iti doresc.
Sper ca totul e ok la tine, si sper ca te vom mai vedea cu noi la povesti.
Te pup cu drag.

Trimiteți un comentariu