joi, 6 ianuarie 2011

Turce da crumpi (Pogacele de cartofi)

avem nevoie de : 500 gr.cartofi fierti,scursi si lasati la rece cateva ore
1 iaurt (150 ml),1 ou,1 pic drojdie uscata,1 lingurita sare,1 lingura untura,300 gr.faina (aprox,cat sa nu lipeasca aluatul)
se lasa 30 de min la odihnit,apoi se intinde nu prea subtire,aprox 1 cm,se taie cu paharul rotund,se ung cu ou si se presara dupa preferinte : rozmarin,chimion,susa,sare,se coc aprox.40 de min.

4 comentarii:

mirela spunea...

FAIN ARATA TURCILE ASCEA,,,,DA TARE MULTA VREME NU LE-AM MAI FACUT!!!EU MAI PUN SI TELEMEA IN MIJLOC,,,,SAU DULCI CU PEZMET DA PRUNE!!!!TE PUP DRAGA SI LA MULTI ANI SI TIE CU TOT BINELE DIN LUME!!!!

Nela spunea...

Banateanco o portie si pentru mine,foarte faine .Te pup

mihaela spunea...

daca nu veneam aseara din romania sigur salivam la turcele tale.
la multi ani si un 2011 asa cum ti-l doresti!
te pup

Claudia-Maria spunea...

Mirela,Nela,Mihaela va pup si eu si va doresc toate cele bune in Noul An!

Trimiteți un comentariu