miercuri, 8 decembrie 2010

Rulouri de carne cu ciuperci


Avem nevoie de file de porc (carmanada),o ceapa,un ardei,ulei,o conserva ciuperci,un morcov,condimente : sare,piper,nucsoara,boia,marar,usturoi.

Carnea se bate si se lasa necondimentata:


ceapa,ardeiul si morcovul, taiate marunte,se calesc,apoi se adauga ciupercile,usturoiul,condimentele si mararul




se umple fasiile de carne si se ruleaza,eu le prind cu scobitori



se stropesc cu ulei si se dau la cuptor pana se prajesc putin







apoi cu restul de umplutura (sau daca numai ramane,faceti un sos de friptura la plic) se prepara un sos de friptura care se leaga cu amoniu alimentar si se mai da la cuptor ptr. aporx.10 min.

se servesc cu orice garnitura si salata sau muraturi.

2 comentarii:

Uica Mihai spunea...

Claudia
La mine nu exista masa festiva fara aceste rulade pe care le iubesc. Au si aspect si gust si tot ce vrei. Nebunie!

Janet spunea...

Si in familia mea se consuma ruladele astea!Arata si sint minunate!
O seara buna!

Trimiteți un comentariu