marți, 7 decembrie 2010

Cornulete cu migdale


din seria fursecurilor pentru Craciun,au urmat si nelipsitele cornulete cu migdale,din care manci fara sa te mai poti opri :))


avem nevoie de : 200 gr.margarina,100 gr.zahar,100 gr.migdale macinate,zahar vanilat si 300 gr.faina.


Se prepara un aluat care se lasa aprox.30 de min la rece,apoi se ia cu mana si se fomeaza cornulete,care se dau la cuptor,apoi se tavalesc fierbinti in zahar pudra cu vanilie.



4 comentarii:

mirela spunea...

cred ca sunt foarte bune,nu am facut cu migdale,doar cu nuci,,,

MihaelaT spunea...

Ma primesti si pe mine la cornulete? Arata tare bine si cred ca-s gustoase. Tot am zis ca le fac, dar nu am mai apuicat...trimite cateva pe cablu;)
pupici

Antonella spunea...

Hallo, Claudia!
Aceste cornulete sunt preferatele mele si nu numai. Le fac aproape saptamanal, sunt delicioase in compania unei cafele sau al unui ceai. Aceasta reteta "s-a lipit" de mine decand locuiam la Viena.
P.S
Sunt nascuta in Timisoara.
Alles gutte und schone Grusse!
Antonella ( Firenza, Praga)

Claudia-Maria spunea...

Mirela sunt delicioase!
Cuscra la orice ora te astept :)
Antonella ma bucur ca va plac,dar tu umblii nu gluma prin lumea asta mare! Schöne Grusse dir auch!

Trimiteți un comentariu