marți, 8 decembrie 2009

Carne in aspic (Cotoroage)



Se pune la fiert carne de vita (muschi) cu zarzavaturi : patrunjel,morcovi,telina,mazare,gulii,ceapa,usturoi,foi de dafin si sare,apoi se scurge totul se pastreaza un litru de supa care se mai condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se taie vreo 3 catei de usturoi in ea,apoi se desface in putina supa 6 foite de gelatina, se toarna si restul supei,mestecand continuu.Separat se taie morcovul si se aseaza in bolurile unde urmeaza sa preparam aspicul,apoi carnea cubulete,se adauga, facultativ, boabe de porumb se poate pune si ou fiert,se adauga supa cu gelatina in boluri si se da la rece pana a doua zi :

2 comentarii:

dana spunea...

Ce bine arata!!..am sa incerc si eu aceasta reteta..:D..O zi frumoasa!!!

Gabi spunea...

Astta cred ca o sa-i placa la al meu sot foarte tare. Trebuie sa testez si eu.

Trimiteți un comentariu