luni, 10 ianuarie 2011

Tarta cu crema caramel


Ptr biscuite avem nevoie de 1 ou,100 gr.zahar,100 gr.migdale macinate,zahar vanilat,150 gr.margarina si 300 gr.faina,se formeaza un aluat care se lasa la racit aprox.30 de min,apoi se intinde in forma de tarta,se inteapa cu furculita si se da la cuptor,se lasa la racit apoi se pune crema caramel si se orneaza cu frisca.

Ptr crema : se topesc 100 gr.zahar pana devine caramel,apoi se adauga 500 ml.lapte,se lasa la fiert pana se topeste zaharul caramel,apoi se desfac 4 linguri amidon alimentar in putin lapte,se toarna in laptele caramel si se fierbe pana se ingroasa,apoi se amesteca cu 100 gr.unt.

Deasupra se orneaza cu frisca si zahar caramelizat


ingredientele ptr biscuite:










7 comentarii:

Cristina spunea...

Super arata! Ce buna trebuie sa fie!

mirela spunea...

MAMAAAA,,,,DA BINE MAI ARATA!!!!MMMM

Sara & Miki spunea...

Imi place crema cu zahar ars. E un deliciu. Pup!

Liana10 spunea...

Tare bine arata! Tartele sunt preferatele mele, asa ca-ti fur reteta ;-) puuup

Claudia-Maria spunea...

multumesc dragelor,ma bucur ca va place!pupp all of you!

violette spunea...

La cat de bine arata cu siguranta a fost si tare delicioasa...
o zi minunata!

Crina spunea...

Claule,ce-mi faci tu mie ..salivez pe tastatura..daca nu ar fi pacatoasa mea dieta ,,activata" dupa sarbatori cu siguranta a-si proba acum reteta dar asa trebuie sa astepte pe lista.
Pupicei

Trimiteți un comentariu