sâmbătă, 5 februarie 2011

Papricas cu muschi afumat

avem nevoie de vreo 3 cepe mari,ardei,muschi de porc afumat,usturoi,cartofi,bulion,sare,piper,boia,foi de dafin,verdeturi : patrunjel,leustean,marar.

Se caleste ceapa,ardeiul si carnea,apoi se pune apa,bulion,cartofii ,condimentele si se lasa la fiert.




se lasa la fiert cam 1 ora la foc mic,cand e gata se trage de pe foc,se adauga verdeturi proaspete : patrunjel,leustean,putin mara si usturoi tocat.


3 comentarii:

mirela spunea...

Mamaaa,,ce bunatate si ce pofta mi-ai facut,,,,la noi in casa se mananca in fiecare saptamana si trece ca pita calda,,,,,mmmmm,,,puppp!!!

Gourmand spunea...

Semnez si eu la Mirela...
Super tare si tare gustos...

Tzuc

Claudia-Maria spunea...

MULTUMESC Mirela,Jacob!va tzuc.

Trimiteți un comentariu