sâmbătă, 3 octombrie 2009

Bratkartoffeln cu piept de pui in sos alb de ciuperci

ptr cartofii cu ceapa : se spala cartofii si se pun la fiert in coaja, se curata se taie rondele si se pun la prajit cu ceapa, se condimenteaza cu sare,piper si boia, se mai pot pune si bucatele de costita :



se prajesc feliile de piept de pui dupa ce au fost condimentate cu condiment ptr pui ce contine curry, pe ambele parti :





apoi se adauga ciupercile si smantana dulce (eu am folosit frisca lichida), usturoi din abundenta taiat marunt :




se mai lasa la fiert vreo 20 de min apoi se ingroasa cu o lingura de faina desfacuta in lapte,se prepara o salata si se serveste ca la restaurant :)))))))))



1 comentarii:

Jacktels Kochbuch spunea...

Ciao Bänäteancä,

acuma exact la fix , cä de atita Fugä prin Italia am fost total platt.

Fein , fein , asta este Mincäricä de nerefusat si de cerut Supliment. yummmyy

Duminecä pläcutä.
Ciao

Trimiteți un comentariu