Reteta noastra : 15 kg de carne (pulpa si slanina) 1 kg usturoi,200 gr.boia dulce,100 gr.sare,100 gr.piper si 40 m matze. Carnea macinata ,framantata si condimentata se lasa cateva ore la macerat
Mircea Rusnac – Toponimia unitară a Banatului
Acum 23 de minute
6 comentarii:
Cat e de adevarat ce spui, tare bine mai arata carnatii astia!
foarte bine arata carnatiii,,,,mai ales aia prajiti,,,,,si eu am facut saptamana trecuta a doua tura,,,,dar ai bag in congelator proaspeti si fac cam la doua luni,,,,ca nu am unde afuma,dar ai bine si asa,,,,oricum deliciosi!!!si harnici barbatii din familia ta,,,puppp!!!!!
Livia mersi,te pup!
Mirela si eu fac la fel,ii tin la congelator ptr cand vine vremea de grill,pusi!
Un pranz pe cinste.
Dacä mä gindesc bine......nu au cum sä fie buni.Totul numai Attrappe..
Dacä vrei sä te speli de Rusinea care ti-am fäcuto acuma, impachetezi totul frumos si il trimiti la Control de Gust. Si apoi primesti Absolution pentru Päcatele care le-ai fäcut:-))))))
Te tzuc
Deine Adresse bitte!tzuc u too.
Trimiteți un comentariu