Crema : 400 ml.frisca batuta cu intaritor,zahar vanilat,100 gr.zahar pudra,400 gr.mascarpone,un plic gelatina ptr creme
200 gr.coacaze rosii,2 linguri zahar si un plic gelatina rosie se pun la fiert ptr 2 min la foc mic,apoi se toarna ptr crema,se lasa totul in forma de tort cu pereti detasabili pana a doua zi,se orneaza marginile cu fulgi de migdale prajite.
11 comentarii:
Claudia arata exceptonal si gustul mi-l imaginez asa ca imi ploua in gura!!!!!!!!!!!! <3<3
Vad ca mai ai,ma inscriu si eu la o portie.
O sara faina!!!!
Super delicios! Ce revenire!
Mmmm....ce bunãtate!!!
Buuuunnnn... bun!!...
multumesc fetelor,va pup!
Este un deliciu deosebit !
O salvez la favorite !:)
Mmm, ce bunatate! Arata fantastic!
Arata demential!
Un deliciu! si arata demential :)) deja mi-e pofta!!!
Nuuuuu, nu e buna! Nu mai mancati din ea, opreste-o pentru mine pe toataaaaaaaaaaa !!!!!!!!
Trimiteți un comentariu