duminică, 15 mai 2011

Cornuri cu gem si nuca

Reteta este a resitencei Mihaela (Bunatati din Bucataria Mea)






avem nevoie de : 200 gr.margarina,1 ou,200 gr.zahar,zahar vanilat,200 gr.quark (branza dulce fina sau smantana) 1 praf de copt,1 lingura otet si aprox.500 gr.faina,din compozitia asta ies cam 5 tavi,eu am copt doar 3 tavi si am lasat restul de aluat la frigider ptr o tarta cu mere ;
ptr umplut : gem de caise (de la Alinsa ), nuca macinata,putina scorisoara si zahar.
mai avem nevoie de zahar pudra.




gemul cu zaharul,scortisoara si nuca macinata






4 comentarii:

mihaela spunea...

sa va fie de bine!
noi abia am ajuns acasa dupa o scurta vacanta prin banat,deja mi-ai facut pofta de cornuri!!!
o saptamana cu soare sa ai.

Claudia-Maria spunea...

Miha multumesc si tie la fel,eu mai am otara si merg la Banat!

Adela Zilahi spunea...

Foarte mult imi plac! Foarte bune! o zi frumoasa!

Un dulce aromat spunea...

Banateanco arata foarte bine si ce pofta mi-ai facut!eu ma bucur ca mai ai otara si pleci la Banat (vad ca incepi ca vorbesti olteneste din ce in ce mai bine ;)) )Te pup

Trimiteți un comentariu