sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Amandine

nu au iesit prea apetisante dar data viitoare vor iesi mai bine cu siguranta ;)


am ales reteta lui Criss si anume crema ganache de frisca cu ciocolata in loc de crema clasica cu unt

ptr blat avem nevoie de :

6 oua,100 gr.zahar,5 linguri ulei,5 linguri apa,4 linguri cacao,un praf de copt si aprox.6 linguri faina

albusurile se bat separat si se amesteca cu : galbenusurile batute cu zaharul,uleiul,apa,cacao,faina si praful de copt,apoi se da la cuptor,acest blat se taie in doua,se insiropeaza si se umple cu crema rezultata din : 500 ml.frisca batuta cu intaritor in care se pune 150 gr.ciocolata topita,apoi se lasa la rece cateva ore,se orneaza dupa preferinte.

Sirop : 4 linguri zahar,esenta se rom si 100 ml.apa






7 comentarii:

Postolache Violeta spunea...

Mmm, ce pofta mi-ai facut !Am furat si eu o amandina,buneeee!

Carmen spunea...

...nu-s "apetisante"?!Pai cind am vazut poza cu ele n-am putut sa nu vin mai aproape sa le admir...adica sa inghit in sec!!!
Un weekend fain iti doresc!Te ţuc!

Cristina spunea...

Ba chiar au iesit foarte apetisante sa stii.

Claudia-Maria spunea...

Vio ia cu incredere draga mea,te pup!
Carmen, atunci poate poza nu e prea reusita si nerabdarea mea de a le taia mult prea repede,a doua zi a fost crema ideala ptr sectiune ;)) te tzuc si eu cu drag!
Cristina mersi draga mea,te pup!

Crina spunea...

Daca nu iti plac dami mie eu nu le gasesc deloc neapetisante ba dimpotriva sint super apetisante.Pupicei

Claudia-Maria spunea...

Te servesc cu placere Crina,multumesc,te pup si iti doresc o duminica placuta!

Micul spunea...

Si pentru mine sunt mega apetisante, asa ca sa stii ca am deschis usa.
Te pup cu drag, Banatanco.

Trimiteți un comentariu