nu au iesit prea apetisante dar data viitoare vor iesi mai bine cu siguranta ;)
am ales reteta lui Criss si anume crema ganache de frisca cu ciocolata in loc de crema clasica cu unt
ptr blat avem nevoie de :
6 oua,100 gr.zahar,5 linguri ulei,5 linguri apa,4 linguri cacao,un praf de copt si aprox.6 linguri faina
albusurile se bat separat si se amesteca cu : galbenusurile batute cu zaharul,uleiul,apa,cacao,faina si praful de copt,apoi se da la cuptor,acest blat se taie in doua,se insiropeaza si se umple cu crema rezultata din : 500 ml.frisca batuta cu intaritor in care se pune 150 gr.ciocolata topita,apoi se lasa la rece cateva ore,se orneaza dupa preferinte.
Sirop : 4 linguri zahar,esenta se rom si 100 ml.apa
7 comentarii:
Mmm, ce pofta mi-ai facut !Am furat si eu o amandina,buneeee!
...nu-s "apetisante"?!Pai cind am vazut poza cu ele n-am putut sa nu vin mai aproape sa le admir...adica sa inghit in sec!!!
Un weekend fain iti doresc!Te ţuc!
Ba chiar au iesit foarte apetisante sa stii.
Vio ia cu incredere draga mea,te pup!
Carmen, atunci poate poza nu e prea reusita si nerabdarea mea de a le taia mult prea repede,a doua zi a fost crema ideala ptr sectiune ;)) te tzuc si eu cu drag!
Cristina mersi draga mea,te pup!
Daca nu iti plac dami mie eu nu le gasesc deloc neapetisante ba dimpotriva sint super apetisante.Pupicei
Te servesc cu placere Crina,multumesc,te pup si iti doresc o duminica placuta!
Si pentru mine sunt mega apetisante, asa ca sa stii ca am deschis usa.
Te pup cu drag, Banatanco.
Trimiteți un comentariu