Quark streusselkuchen
ptr foaie : 1 ou,100 gr.unt sau margarina,100 gr.zahar,200 gr.faina
ptr umplutura : 500 gr.quark ,100 gr.zahar,3 plicuri zahar vanilat,1 ou, 1 esenta portocale sau lamaie,1 lingura amidon
ptr streussel (firimituri) : 100 gr.unt,100 gr.zahar,100 gr.faina
ptr foaie : 1 ou,100 gr.unt sau margarina,100 gr.zahar,200 gr.faina
ptr umplutura : 500 gr.quark ,100 gr.zahar,3 plicuri zahar vanilat,1 ou, 1 esenta portocale sau lamaie,1 lingura amidon
ptr streussel (firimituri) : 100 gr.unt,100 gr.zahar,100 gr.faina
crema de branza dulce:
aluatul firimituri :
aluatul firimituri :
foaia:
pusa crema de branza:
puse si firimiturile de aluat:
se da la cuptor :
pusa crema de branza:
puse si firimiturile de aluat:
se da la cuptor :
6 comentarii:
Toate prajiturile cu branza imi plac, iar asta a ta arata super, trooper.O zi faina sa ai.
danke süsse,dir auch,kuss
Foarte frumoasa prajitura ai facut! ;)
Cred ca merge si cu branza de vaci neaosa,nu? :))
Ahh ce buna e si ce fain arata!Te ţuc!
Arata bine, trebu sa incerc si eu:)
Miha,carmen,lore va multumesc frumos,va pup.
Trimiteți un comentariu