sâmbătă, 26 decembrie 2009

Cozonac tarcat si cu nuca





Asa cum e datina stramoseasca, cozonacul nu putea lipsi de pe mesele noastre in zi Sfanta de Sarbatoare a Nasterii Mantuitorului Isus,cam asa au iesit cozonacii mei :

Ingrediente : 2 oua (de casa ;), cca.300 ml.lapte caldut cu putin zahar si drojdie, cca.100 ml.ulei, zahar vanilat,coaja rasa de portocala,cacao, nuca macinata-frecata cu unt si zahar (ptr umplutura de nuca),faina cat cuprinde :

aluaturile dospite :











gata impachetati ;)



se mai lasa la dospit cca.30 min,apoi se baga la cuptor la 150 de grade

4 comentarii:

Daniela Addario spunea...

Ce pofta mi-ai facut de cozonac... yamiii, si ce bine arata sectiunea...
Fug sa maninc si eu ceva, ca, cozonac n-am facut... rusinica mie...

CamiWitt spunea...

Da babani ti-au iesit! O zi buna! Cami

Sarea in bucate spunea...

foarte frumosi!:))

Marcela S. spunea...

Minunati cozonacii. La multi ani!

Trimiteți un comentariu