Asa cum e datina stramoseasca, cozonacul nu putea lipsi de pe mesele noastre in zi Sfanta de Sarbatoare a Nasterii Mantuitorului Isus,cam asa au iesit cozonacii mei :
Ingrediente : 2 oua (de casa ;), cca.300 ml.lapte caldut cu putin zahar si drojdie, cca.100 ml.ulei, zahar vanilat,coaja rasa de portocala,cacao, nuca macinata-frecata cu unt si zahar (ptr umplutura de nuca),faina cat cuprinde :
aluaturile dospite :
gata impachetati ;)
se mai lasa la dospit cca.30 min,apoi se baga la cuptor la 150 de grade
sâmbătă, 26 decembrie 2009
Cozonac tarcat si cu nuca
22:30
Claudia-Maria
4 comentarii:
Ce pofta mi-ai facut de cozonac... yamiii, si ce bine arata sectiunea...
Fug sa maninc si eu ceva, ca, cozonac n-am facut... rusinica mie...
Da babani ti-au iesit! O zi buna! Cami
foarte frumosi!:))
Minunati cozonacii. La multi ani!
Trimiteți un comentariu