se pune la muiat fasolea boabe cu o zi inainte sa fiarba mai repede, eu pun ceapa si ardei la calit,apoi morcovi, pastarnac,telina intregi ca si-asa se sparg la fierbere si muschi afumat sau ciolan, se sareaza, se pune boia, cimbru si se lasa la fiert cam o ora in kukta :
apoi se adauga rosii si usturoi taiat si se mai lasa la fiert fara capac :la sfarsit se adauga verdeturi proaspete : patrunjel,marar,telina si leustean
apoi se adauga rosii si usturoi taiat si se mai lasa la fiert fara capac :
servita mai taraneste :))))
5 comentarii:
faina zama!
Moamaaa...ce zama delicioasa ai facut!
Yammy ! Ce pofta mi-e !
Maaaama ce faina-i!Mai ai un blid da zama si pentru mine?!Te ţuc!
Ha ha numai am s-o gatat azi,a mancat svabu meu ultimul blid de zama, va tzuc pra toti.
Trimiteți un comentariu