marți, 19 martie 2013

Tort Alessia

 Ptr.blatul  mare de cacao : 8 oua,8 linguri zahar,4 linguri apa,2 linguri cacao,10 linguri faina si putin praf de copt
Ptr.blatul mic : 4 oua,4 linguri zahar,2 linguri apa,1 lingura cacao,5 linguri faina si putin praf de copt
Ptr umplutura : banane
Ptr crema straciatela : 500 ml.frisca batuta,500 gr,mascarpone,500 gr.quark,zahar vanilat,bucatele de ciocolata,200 gr.zahar pudra
Ptr cuvertura : 200 gr.marschmallow roz si 200 gr.marschmallow galbene,se pun la topit intr-un bol adanc cu 2 linguri de apa in microunde cca 2 min pana se topesc si isi dubleaza cantitatea,apoi se adauga zahar praf  si se amesteca cu o spatula de plastic unsa cu ulei pana devine o pasta,stim ca e gata cand numai lipeste,procedeul necesita multa munca,deoarece zaharul se adauga doar cate putin si se amesteca intr-una pana se omogenizeaza,apoi se intinde pe planseta unsa cu putin amidon, se intinde si se da formele necesare ornarii tortului.




6 comentarii:

felis spunea...

Ce bine arata!!..imi place cum arta crema.. Trebuie sa incerc si eu crema straciatela!!

Teobucatar spunea...

Ce bine arata!

nouatigaraelectronica spunea...

Arata exceptional...si sunt sigura ca este la fel de gustos :D

nouatigaraelectronica spunea...

Superb tortuletul....mi-ar placea sa il pot gusta...arata extrem de delicios...

Consulting4you spunea...

minunat ;)

anunturi gratuite spunea...

salut iubitorii de bucătărie
pentru bucataria dvs ceea ce aveți nevoie
condimente, Legume, fructe, Aperitive, Bauturi, furculiță, cutit, lingura
Dacă vrei mai mult.... situl Anuntul-galben.ro site de anunturi gratuite noi din Romania este dispoziția dumneavoastră..

Trimiteți un comentariu