Crema : 400 ml.frisca batuta cu intaritor,zahar vanilat,100 gr.zahar pudra,400 gr.mascarpone,un plic gelatina ptr creme
200 gr.coacaze rosii,2 linguri zahar si un plic gelatina rosie se pun la fiert ptr 2 min la foc mic,apoi se toarna ptr crema,se lasa totul in forma de tort cu pereti detasabili pana a doua zi,se orneaza marginile cu fulgi de migdale prajite.
12 comentarii:
Claudia arata exceptonal si gustul mi-l imaginez asa ca imi ploua in gura!!!!!!!!!!!! <3<3
Vad ca mai ai,ma inscriu si eu la o portie.
O sara faina!!!!
Super delicios! Ce revenire!
Mmmm....ce bunãtate!!!
Buuuunnnn... bun!!...
multumesc fetelor,va pup!
Este un deliciu deosebit !
O salvez la favorite !:)
Mmm, ce bunatate! Arata fantastic!
Arata demential!
Un deliciu! si arata demential :)) deja mi-e pofta!!!
Salut,
Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef
Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.
Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva mii de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.
Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".
Toate cele bune,
Vincent
Petitchef
Nuuuuu, nu e buna! Nu mai mancati din ea, opreste-o pentru mine pe toataaaaaaaaaaa !!!!!!!!
Trimiteți un comentariu