joi, 4 martie 2010

Melci baclava

un gen de :) avem nevoie de aluat frantuzesc,nuca macinata,zahar si miere


se ruleaza totul si se taie,apoi se baga la cuptor :

10 comentarii:

Laura spunea...

...mmm, precis is buni! :P
...si-s si de post, poate ajung sa-i fac :)
...da' i-ai lasat asa, sau i-au insiropat?

Te tzuc!!!

Claudia-Maria spunea...

Laura cum s-a topit mierea la coacere nu sunt uscati deloc,s-a format un sirop ca de zahar ars,nu i-am mai siropat apoi chiar de ar fi fost buni se pot face si cu cocos sau fistic :) te tzuc si io.

Crina spunea...

Buna Claudia,

Aluat franzuzesc este aluat foietaj?Ai luat gata cumparat?Pot sa il folosesc cel de la Penny?Sotului meu ii place mult nuca...ai putea sa fi mai exacta cu cantitatea de nuca!!!

Micul spunea...

Supar arata Claudia.Cred ca-s tare buni.
La mine pe blog te asteapta un premiu.
weekend placut.

Claudia-Maria spunea...

da Crina poti lua de oriunde bläteteig si eu iau de pe unde apuc,nuca cam 100 grame la foaie,pui zahar si stropesti cu miere,poti face si cu cocos sau cu mandel
Miculina danke süsse schones wochenende.

Diana spunea...

Claudia iti doresc o primavara frumoasa si la multi ani de 8 martie,iti ofer totodata si un premiu.

MihaelaT spunea...

Un premiu te asteapta pe blogul meu.

Crina spunea...

Claudia,

Am facut azi melcisorii nu stiu ce sa intimplat la mine au fost cam uscati.Am luat bläterteig de la Penny-markt.La cite grade ai copt?Poate a fost focul meu prea tare?:(

Cristina spunea...

Hm, deliciosi. Arunca si la mine unul.

Claudia-Maria spunea...

Crina si pus si miere si zahar? normal se topeste mierea si se formeaza un sirop,data viitoare poti pune un sirop (zahar si putin aapa) deasupra cand ii scoti din cuptor.

Trimiteți un comentariu