Pentru blat avem nevoie de : 6 oua,6 linguri zahar,6 linguri apa rece,8 linguri faina si putin praf de copt
Ptr crema : 200 gr.nuca macinata,500 ml.lapte,8 linguri zahar,1 esenta de rom mica,4 linguri faina,se fierbe o crema groasa care se lasa la racit,apoi se freaca cu un pachet de unt
Se orneaza dupa preferinte cu frisca si crema de nuca,bordura sunt fulgi de migdale prajite
11 comentarii:
Arata tare bine .Mai poti sa faci dulciuri?Pupicei.
Eu astept aici in batatura, o felie de tort, da ?! Pupici si bine-ai revenit la blogarit...
La multi ani!!!banatancoooo!!pe unde umbli?mi-a fost dor de tine,,,iar tortul sigur a fost tareeee bun!!!!!puppp!!!
Un deliciu cu nuca, arata irezistibil! Tin minte ca mama facea des torturi cu umplutura de nuca sau cu blat de nuca, dar am pierdut retetele de la ea, asa ca ma bucur de 100 de ori mai mult ca am descoperit reteta ta!
Ioana clar ca fac!!cred ca ma cunosti destul de bine sa stii ca nu am stare,graviditatea nu e boala,am pus eu ceva kile in plus dar asta nu ma impiedica de la nici o rutina de zi cu zi,inca mai lucrez si nici acasa nu stau locului defel :))
Mirela,am o scuza onorabila :) te pup si eu cu drag!
Daniela te pup cu drag!
Haine online ma bucur ca iti prinde bine reteta,mult succes!
Delicios trebuie sa fie acest tort!Week-end placut!
l-am facut in ianuarie de doua ori si am de gand sa il fac si de 8 martie DELICIOS!!!! Acum cand am cautat reteta mi-a trebuit zece minute sa o gasesc, dar merita timpul. Crema este gustoasa si trebuie sa recunosc ca nu te mai saturi....MULTUMESC pentru aceasta reteta
Daca se poate sa punet obtiunea pentru postare pe facebook? vreau sa postez reteta.
Trimiteți un comentariu