luni, 9 mai 2011

Cozonac impletit cu mac





Aluatul de cozonac : 3 oua,100 ml.margarina topita,3 plicuri zahar vanilat,coaja rasa de lamaie,un cub mic de drojdie,100 gr.zahar,300 ml.lapte,aprox.1 kg. faina



Umplutura : 200 gr.mac macinta,100 ml.lapte,100 gr.zahar pudra

Deco : ou,zahar cristal si fulgi de migdale













13 comentarii:

Adela Zilahi spunea...

asta da cozonac, daca i cu mac , imi place si mai mult!

Cristina spunea...

Cozonac de cozonac! Felicitari!

Micul spunea...

Moammma ce bine arata.Super pofta mi-ai facut.
te pup cu drag.

Claudia-Maria spunea...

multumesc fetelor sunteti dragute,va pup!

Anonim spunea...

sunt novice in ale coptului. la ce temperatura si cat timp il las la cuptor? Merci

Claudia-Maria spunea...

Hello Anonim ;) la 180 de grade aprox.1 ora,cand are culoarea adecvata si trece si de proba scobitorii,cu placere!

Un dulce aromat spunea...

Banateanco ce impletitura facusi si cu mac ....e bestial !Te pup dulce

Claudia-Maria spunea...

Love you olteanco!xoxo

diamond spunea...

ce frumos a iesit :D

Claudia-Maria spunea...

multumesc Diamond :D

felis spunea...

Super arata!

Anonim spunea...

Arata intr-adevar foarte bine! Dar de ce nu postezi si cum faci aluatul, in ce ordine pui ingredientele, etc. Ca vad ca nimeni din cei care au comentat, n-au incercat reteta ta...

Anonim spunea...

Ce frumos ti-a iesit !!

Trimiteți un comentariu