Aluatul : 4 galbenuse, 100 gr.zahar,100 gr.unt,100 gr.nuca macinata,4 linguri cacao,100 gr.ciocolata rasa sau stropi de ciocolata (din pachet ptr deco) 2 linguri faina si 2 linguri amidon alimentar,1 pachet zahar vanlilat,1 pachet praf de copt,4 albusuri batute spuma
Crema : 600 ml.frisca,200 gr.mascarpone,100 gr.bucatele de ciocolata,2 plicuri zahar vanilat,4 linguri zahar pudra,5 plicuri intaritor ptr frisca.
5 banane
Modul de preparare dupa cum urmeaza in imagini ;)
The Timeless Beauty Of Halo Engagement Rings
Acum 5 zile
10 comentarii:
nebunie prajitura asta!eu am facut-o in varianta fara nuci in aluat,trebuie sa o incerc si pe asta,sigur ne va placea!e pe lista!!!!!
ce tuc!
ce tzuc si io Miha draga!
Sooper arata, m-am gandit si eu sa fac ceva asemanator, nu cu prafuri din comert. Ti-a iesit foarte bine!
mersi Livia,acu lasand ironia la o parte,decat sa folosesc prafuri amestec din alea,mai bine ma las de meserie :)))te pup!
Foarte,foarte fain arata,,,,,,as vrea si eu o feliuta macar.Puppp!!
Pfuua, ce-am crezut ca ai facut-o din cutie...eu, recunosc, am facut-o de vreo doua ori, asta acum vreo 7-8 ani cand a aparut pt.prima data pe piata. Dar mi-am notat reteta, o sa o prestez, ca ai dreptate, m-am lasat de prafuri...;-)
Mirela,Liana va multumesc ptr aprecieri,va pup cu drag!
Foarte bine arata.Felicitari!
ce diametru are tava?
24 cm
Trimiteți un comentariu