Reteta este aceeasi ca pe majoritatea blogurilor culinare,adaptata bineanteles formei de tort pe care eu mi-am dorit sa o fac,avem nevoie de :
Blatul :6 oua,100 gr.zahar,2 linguri de miere,100 ml.ulei,50 ml.lapte,2 linguri cacao,2 linguri faina,2 linguri gris,praf de copt.
Crema : 400 ml.frisca,400 ml.lapte condensat,4 plicuri intaritor de firsca,un plic gelatina ptr crema sau 6 foite gelatina inmuiate,2 linguri miere si zahar vanilat.
galbenusurile se bat cu zaharul,uleiul, mierea si laptele
Albusurile batute spuma
se adauga cacaua,praful de copt,faina si grisul,apoi se amesteca cu albusurile batute spuma
Blatul se pune in forma, cu pereti detasabili, unsa si tapetata cu faina
9 comentarii:
Super arata
Foarte bun,iau eu felia taiata,ca prea bine arata,,,,mmmmmm,o bunatate.Pupp si Duminica placuta!!!
bun, bun....as vrea si eu o bucatica:)
o seara faina!
si eu il voi face vineri. simbata e ziua fetitei mele, sper sa placa invitatilor.
cat de bun este!!!
Un premiu te asteapta la mine pe blog, te pup:*
Daaaa,minunat,la tort ne vom gandi mai aproape de Pste!
Foarte frumos arata tortuletul :)
Mmmm ce bine arata!!!
Am un premiu pentru tine!Te ţuc!xxx
multumesc fetelor sunte tare dragute,va pupe pe toate!
Trimiteți un comentariu