duminică, 6 martie 2011

Budinca de macaroane cu legume


din seria mancarurilor mele preferate sunt cu siguranta budincile si sufleurile de macaroane asa ca intotdeauna incerc o combinatie noua,de data asta le-am facut cu legume si ochi de ou,un deliciu
avem nevoie de : 500 gr.macaroane (eu am pus gnocchi) 500 gr.legume mix congelate(mazare,morcov,conopida,boabe de porumb),100 gr.unt,100 gr.branza sau cascaval ras,o smantana desfacuta cu 200 ml.lapte,sare,piper,nucsoara,busuioc si putin oregano, 3 oua intregi,patrunjel si ketchup pentru deco.
pana au fiert macaroane,am bagat legumele cu untul la cuptor sa se dunstuie putin,apoi se pun mcaroanele fierte,condimentele,sosul de lapte,smantana si branza,se mesteca bine,se pun ouale si se da la cuptor ptr aprox.40 de min la 180 grade.

smantana,laptele,branza rasa si condimentele







2 comentarii:

mirela spunea...

Sigur m-as infrupta ,tare imi plac macaroanele si nu conteaza cum sunt gatite,si golae,,,pup si Duminica faina!!!

maria elena spunea...

Tare bune si frumoase!

Trimiteți un comentariu