vineri, 25 februarie 2011

Prajitura Snickers

Reteta lui Doly

Blatul de bezea : 4 albusuri ,200 gr. zahar si 200 gr.nuca macinata si prajita
Albusurile si zaharul se bat spuma ,se aduga nucile si se amesteca cu lingura de lemn...de sus in jos.
Coacem la foc mic la 150 aprox.2 ore
Crema : 4 galbenusuri ,4 linguri zahar pudra ,aroma de vanilie, 20 gr.unt (se fierbe pe abur)cand s-a racit se freaca cu 200 gr.unt moale.

Se orneaza dupa preferinte cu glazura sau ciocolata rasa.

4 comentarii:

Miha spunea...

Cu crema alba...mmm...bun tre sa fie. Am notat! :))

mirela spunea...

Trebuie sa fie tare buna,eu fac o crema caramel si coc blatul pe foaie de napolitana,,,,dar oricum este delicioasa,,,mm,,,,,pupp!!

Claudia-Maria spunea...

Mirela super interesanta ideea cu crema caramel,combinatie mai buna nici nu se poate,mersi de pont,te tzuc!

Ioana V. spunea...

ador prajitura aceasta!

Trimiteți un comentariu